ICT bedrijf

 

Van Rosmalen Server Problemen is een bedrijf die oog heeft voor een goede ICT. We vinden persoonlijke service erg belangrijk. Op deze manier kunnen wij voor u de juiste oplossing bedenken.
Door onze ruime praktijkervaring kunnen wij u helpen.

 

Een goede kantoorautomatisering werkt door:

 

Snelle service

De ICT ontwikkelt zich zo snel, dat een snelle oplossing erg belangrijk is. Ook moet uw ICT up-to-date zijn. Wij proberen tijdens kantooruren uw vroeg zo spoedig mogelijk te behandelen. Wat spoed is proberen wij zoveel mogelijk gelijk te doen. Wij kunnen u onze mobiele telefoonnummers geven, zodat wij ook buiten kantooruren bereikbaar te zijn.

 

Bewaking van uw ICT

Wij zijn zeer actief met uw ICT bezig. Wij voeren updates uit en zorgen ervoor dat uw ICT up-to-date is. Wij vóórkomen dat u volle hardeschijven krijgt en mocht u er problemen zijn dat zorgen wij dat het snel wordt opgelost.

 

Hoge kwaliteit van uw soft- en hardware

Een hoge kwaliteit van uw soft-en hardware is erg belangrijk. Daarom installeren wij altijd een soft- en hardware met een goede garantie. Mocht u problemen hier aan ondervinden, wij lossen ze zo snel mogelijk op, zodat u weer verder met uw bedrijf kunt.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Server Problemen voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen