Automatisering

 

Van Rosmalen Server Problemen vindt een goede ICT automatisering erg belangrijk. Dit doen wij door:

 

Snelle service

De ICT ontwikkelt zich zo snel, dat een snelle oplossing erg belangrijk is. Ook uw ICT moet up-to-date zijn. Wij proberen tijdens kantooruren uw vroeg zo spoedig mogelijk te behandelen. Wat spoed is proberen wij zoveel mogelijk gelijk te doen. Wij kunnen u onze mobiele telefoonnummers geven, zodat wij ook buiten kantooruren bereikbaar te zijn.

 

Bewaking van uw ICT

Wij zijn zeer actief met uw ICT bezig. Wij voeren updates uit en zorgen ervoor dat uw ICT up-to-date is. Wij vóórkomen dat u volle hardeschijven krijgt en mocht u er problemen zijn dat zorgen wij dat het snel wordt opgelost.

 

Hoge kwaliteit van uw soft- en hardware

Een hoge kwaliteit van uw soft-en hardware is erg belangrijk. Daarom installeren wij altijd een soft- en hardware met een goede garantie. Mocht u problemen hier aan ondervinden, wij lossen ze zo snel mogelijk op, zodat u weer verder met uw bedrijf kunt.

 

Duidelijke afspraken

Wij leggen precies uit wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Zodat u geen verrassingen achteraf krijgt. Maar alles duidelijk is opgesteld. Vóórdat wij aan een opdracht beginnen krijgt u van ons een kostenplaatje en spreken wij met u af wanneer de werkzaamheden klaar zijn.

 

Niet ingewikkeld of duur

Vóórdat wij werkzaamheden uitvoeren, bespreken wij met u wat u van ons verwacht. Hierbij geven wij u advies en voeren het zo voordelig mogelijk uit. Ons credo: niet vervangen, maar reviseren. Alles wat behouden kan worden, behouden wij ook!

 

NetwerkCheck

Van Rosmalen Server Problemen controleert uw netwerk en computers op knelpunten. Dit noemen wij NetwerkCheck. Wij kijken dan of ze aan de huidige eisen voldoen en ze naar behoren zijn ingesteld. Na afloop krijgt u een overzicht met onze bevindingen en adviezen.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Server Problemen voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen