Fail Over-cluster

 

Bij een Fail Over-cluster wordt het beschikbaarheid van de samenwerking tussen onafhankelijke computers vergroot. De servers zijn allemaal met elkaar verbonden. Wanneer er één het niet doet, zal een andere server deze overnemen. Hier merken gebruikers niet zoveel van.

 

Aangezien Exchange Fail Over veelal wordt gebruikt door ICT’ers, is het belangrijk dat Fail Over-cluster ook werkt.
Hierbij zijn hardware die minimaal Windows Server 2008 hebben erg belangrijk. Oudere servers kunnen ervoor zorgen dat de cluster niet vlekkeloos werkt.
Wanneer u geen Windows Server 2008 heeft maar een oudere versie, is het belangrijk om deze te installeren alvorens u gebruik maakt van Exchange Fail Over. Van Rosmalen Server Problemen kan u hier eventueel bij helpen.

 

Storingen aan uw Exchange Fail Over-cluster?

Heeft u een nieuwere versie van Windows Server maar toch werkt het niet, zoals het zou moeten werken?
Neem dan contact op met Van Rosmalen Server Problemen. Wij hebben experts in huis die u kunnen helpen om Fail Over-cluster weer goed te laten werken. Zodat u daar geen last meer van ondervindt.
Of wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Server Problemen voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.
 


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen