Netwerk aanleggen, installeren en updaten

 

Een netwerk aanleggen of installeren voor een bedrijf is erg handig. Vooral als u meerdere vestigingen heeft. Ook wanneer u medewerkers in dienst heeft die vanuit huis werken is een netwerk erg handig. U bent zo beter in staat om met elkaar te communiceren.

 

Op deze manier kunt u bestanden, agenda, documenten delen. Ze zijn op verschillende locaties dan te gebruiken. Na het aanleggen en installeren van uw netwerk zullen wij ervoor zorgen dat uw netwerk beschermd blijft, ondanks dat uw medewerkers op elke locatie aan het werk kan gaan. Ook zullen wij netwerk updaten wanneer dit nodig blijkt te zijn.
Om er zeker van te zijn dat het kostenofficiënt is, kunnen wij een netwerkcheck uitvoeren.

 

NetwerkCheck

Bij een NetwerkCheck gaan wij uw netwerk en computers controleren. Zijn er knelpunten en doen ze aan de huidige eisen? Wanneer wij een check gedaan hebben, ontvangt u van ons een overzicht met de uitkomst en eventueel advies.

 

Wilt u een NetwerkCheck of wilt u netwerk aanleggen, installeren en/of updaten? Of wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen Server Problemen voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

 


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen